Caroline Toelen

In 2005 behaalde dokter Caroline Toelen haar diploma van arts met grote onderscheiding aan de universiteit van Antwerpen. Na haar specialisatie in de heelkunde en het behalen van het getuigschrift van Bijzondere Bekwaamheid in de Vaatheelkunde startte zij als geassocieerd arts in het Universitair Ziekenhuis te Antwerpen (UZA). Sinds 2021 voert zij eveneens operatieve ingrepen uit in het AZ Klina te Brasschaat. In 2019 begon zij een privépraktijk in het Medihuis te Schoten en in 2021 werd een tweede privépraktijk gestart in Athoma Clinic te Edegem. Dokter Toelen is lid van verschillende vaatheelkundige beroepsverenigingen en volgt geregeld bijscholingen, zowel in binnen- als buitenland.

U kan bij dokter Toelen terecht voor de diagnose en behandeling van veneuze en lymfatische pathologie. Duplex echografische onderzoeken van de aders worden uitgevoerd in de praktijk en spataders die in aanmerking komen voor sclerotherapie (‘droogspuiten’) of foamsclerotherapie kunnen hier worden behandeld.

In het Medihuis te Schoten en in Athoma Clinic te Edegem werkt dokter Toelen gedeconventioneerd.

Expertise

Boek een afspraak

Online agenda via www.carolinetoelen.com - zie ook bezoek website

Telefonisch via tele-secretariaat : 0494 87.40.91

Op maandag tot en met vrijdag van 13u – 20u.

Op zaterdag van 9u – 12u.

 

Indien u niet aanwezig kan zijn, gelieve minimaal 24u op voorhand te verwittigen. Indien u niet tijdig verwittigt, zal een forfaitaire vergoeding worden aangerekend gezien wij ook tijd voor u vrijhouden in onze agenda planning.

Hoe kunnen we u helpen?

Contacteer ons vandaag nog om een afspraak vast te leggen.